Oy Perkko ‐ Toimistotekniikka

Tulostus- ja esitystekniikkaratkaisut saman katon alta.

palvelut

Palvelumme

Oy Perkko on ennen kaikkea suomalainen palveluyritys. Tiedämme, että onnistuneen asiakaskokemuksen ratkaiseva tekijöitä ovat palveluiden laatu, monipuolisuus ja tavoitettavuus. Näitä periaatteita noudatamme tinkimättömästi joka päivä. Alla voit tutustua siihen, millä tavoin haluamme palvella teitäkin.

Suomalaista palvelua


Oy Perkko 100-vuotias suomalainen perheyritys, ja palvelemme teitä 100 %:sti kotimaisin voimin. Meillä niin myynti, huolto kuin asiantuntijatkin löytyvät omasta talosta — mitään palveluistamme ei ole ulkoistettu. Näin takaamme teille nopeat kontaktit suoraan omaan henkilöstöömme. Kun asioit Perkon kanssa, et joudu turhautumaan ulkopuolisten palvelukeskusten jonoissa tai odottamaan asiasi siirtoa seuraavalle käsittelijälle.

Perkko Huoleton


Perkko Huoleton on palvelu, jossa ulkoistat meille kaikki tulostamiseen, skannaamiseen ja kopiointiin liittyvät huolesi ja voit keskittyä täysin omaan liiketoimintaasi.

Huoleton sisältää automaattiset väri-, tarvike- ja huoltotilaukset, automaattiset mittarilukemien toimitukset, käyttöraporttien tuottamisen omaan käyttöösi, käyttäjätunnuksen laitehallintaportaaliin, Helpdesk-palvelun, laiteohjemistoi­päivitykset, laitteen tietoturvan ylläpidon, ennakoivat huollot ym.

Arvostetuinta huoltopalvelua


Oy Perkon oma toimistotekniikkahuolto on saavuttanut kärkipaikan kansallisessa huoltovertailussa. Huippuluokan huolto on palvelumme kivijalka, ja tiedämme että myös teidän organisaationne voi olla tyytyväinen ammattitaitoisiin huoltoteknikoihimme.

Avaa diagrammi suurempana